Close x

Contemporary Duologues: One Man & One Woman

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781848423787

65,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
THE GOOD AUDITION GUIDES: Helping you select and perform the audition piece that is best suited to your performing skills. twenty-five fantastic duologues for one man and one woman, all written since the year 2000 by some of our most exciting dramatic voices, offering a wide variety of character types and styles of writing.

Mai multe informatii
Editura Nick Hern Books
Dimensiuni 131 x 197 x 29
Data Publicarii 02/02/2017
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO GHIDURILE BUNE DE AUDITIE: Va ajuta sa selectati si sa efectuati piesa de auditie care se potriveste cel mai bine abilitatilor dvs. de interpretare. douazeci si cinci de duologuri fantastice pentru un barbat si o femeie, toate scrise din anul 2000 de unele dintre cele mai incitante voci dramatice ale noastre, oferind o mare varietate de tipuri de personaje si stiluri de scriere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
GHIDURILE BUNE DE AUDITIE: Va ajuta sa selectati si sa efectuati piesa de auditie care se potriveste cel mai bine abilitatilor dvs. de interpretare. douazeci si cinci de duologuri fantastice pentru un barbat si o femeie, toate scrise din anul 2000 de unele dintre cele mai incitante voci dramatice ale noastre, oferind o mare varietate de tipuri de personaje si stiluri de scriere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Contemporary Duologues: One Man & One Woman
Rating-ul dumneavoastra