Close x

Fragility Fracture Nursing

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030095536

271,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The care community has to understand better the experience of fragility fracture from the perspective of the patient so that direct improvements in care can be based on the perspectives of the users. This book supports these needs by providing a comprehensive approach to nursing practice in fragility fracture care.

Mai multe informatii
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 235 x 155
Data Publicarii 24/01/2019
Format Necartonata
Numar pagini 158
Descriere RO Comunitatea de ingrijire trebuie sa inteleaga mai bine experienta fracturii de fragilitate din perspectiva pacientului, astfel incat imbunatatirile directe in ingrijire sa poata fi bazate pe perspectivele utilizatorilor. Aceasta carte sustine aceste nevoi, oferind o abordare cuprinzatoare a practicii de asistenta medicala in ingrijirea fracturilor de fragilitate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Comunitatea de ingrijire trebuie sa inteleaga mai bine experienta fracturii de fragilitate din perspectiva pacientului, astfel incat imbunatatirile directe in ingrijire sa poata fi bazate pe perspectivele utilizatorilor. Aceasta carte sustine aceste nevoi, oferind o abordare cuprinzatoare a practicii de asistenta medicala in ingrijirea fracturilor de fragilitate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fragility Fracture Nursing
Rating-ul dumneavoastra