Global Injustice and Obligations to Take Political Action


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 01/01/2020)
SKU:
9781138920231

633.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta lucrare completeaza intelegerile actuale ale obligatiilor pe care le au persoanele in legatura cu nedreptatea sociala globala, propunand o obligatie morala suplimentara. Folosind o abordare etica practica, aceasta lucrare introduce intelegeri structurale ale nedreptatii sociale si recomanda o solutie de actiune colectiva, mentinand in acelasi timp individul ca destinatar principal. Bazandu-se pe literatura anterioara, Kahn propune ca nedreptatea structurala este o forma de rau esential agregativ si conduce dezbate inainte sugerand ca cei care contribuie la nedreptatea structurala globala sunt obligati sa depuna eforturi pentru a forma un colectiv si pentru a preveni continuarea problemei (printr-un mecanism de acord si asigurare).