Close x

History of British Women's Writing, 1970-Present

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781349575824

301,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book maps the most active and vibrant period in the history of British women's writing. Examining changes and continuities in fiction, poetry, drama, and journalism, as well as women's engagement with a range of literary and popular genres, the essays in this volume highlight the range and diversity of women's writing since 1970.

Mai multe informatii
Editura Palgrave Macmillan
Dimensiuni 216 x 140
Data Publicarii 21/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 288
Descriere RO Aceasta carte mapeaza perioada cea mai activa si mai vibranta din istoria scrierii femeilor britanice. Examinand schimbarile si continuitatile in fictiune, poezie, drama si jurnalism, precum si implicarea femeilor intr-o gama larga de genuri literare si populare, eseurile din acest volum evidentiaza gama si diversitatea scrisului pentru femei din 1970.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte mapeaza perioada cea mai activa si mai vibranta din istoria scrierii femeilor britanice. Examinand schimbarile si continuitatile in fictiune, poezie, drama si jurnalism, precum si implicarea femeilor intr-o gama larga de genuri literare si populare, eseurile din acest volum evidentiaza gama si diversitatea scrisului pentru femei din 1970.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:History of British Women's Writing, 1970-Present
Rating-ul dumneavoastra