Close x

Introduction To Numerical Computation, An


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811205187

241,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book serves as a set of lecture notes for a senior undergraduate level course on the introduction to numerical computation, which was developed through 4 semesters of teaching the course over 10 years. The book requires minimum background knowledge from the students, including only a three-semester of calculus, and a bit on matrices.

Mai multe informatii
Autor Shen, Wen (The Pennsylvania State Univ, Usa)
Editura World Scientific Publishing Co Pte Ltd
Dimensiuni 170 x 245 x 20
Data Publicarii 09/09/2019
Format Necartonata
Numar pagini 340
Descriere RO Aceasta carte serveste ca un set de note de curs pentru un curs de nivel superior de licenta privind introducerea in calculul numeric, care a fost dezvoltat prin 4 semestre de predare a cursului pe parcursul a 10 ani. Cartea necesita cunostinte minime de baza de la studenti, incluzand doar un semestru de calcul, si un pic pe matrice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte serveste ca un set de note de curs pentru un curs de nivel superior de licenta privind introducerea in calculul numeric, care a fost dezvoltat prin 4 semestre de predare a cursului pe parcursul a 10 ani. Cartea necesita cunostinte minime de baza de la studenti, incluzand doar un semestru de calcul, si un pic pe matrice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Introduction To Numerical Computation, An
Rating-ul dumneavoastra