Close x

Japanese Soul Cooking


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781909342583

156,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A collection of more than 100 recipes that introduces Japanese comfort food to American home cooks, exploring new ingredients, techniques, and the surprising origins of popular dishes like gyoza and tempura.
     Japanese food is often thought of as precise, austere, and time-consuming. But along with the high (kaiseki and tea ceremony) there is also the low (food carts and fried chicken). Through recipes, fascinating narrative, and lush location photography, Tadashi Ono and Harris Salat explore Japan's long history of homey fare, which has now firmly taken root in the US. Some of the dishes are already loved here, like ramen, soba, tempura, and gyoza, but others, like Japanese-style fried chicken, rice bowls and okonomiyaki, and savory pancakes, will be deliciously delightful surprises, perfect for a weeknight meal or weekend entertaining.

Mai multe informatii
Autor Ono, Tadashi / Salat, Harris
Editura Jacqui Small
Dimensiuni 199 x 230 x 30
Data Publicarii 01/03/2014
Format Cartonata
Numar pagini 248
Descriere RO O colectie de peste 100 de retete care introduce mancaruri japoneze de confort bucatariilor americani de casa, explorand noi ingrediente, tehnici si originile surprinzatoare ale preparatelor populare precum gyoza si tempura. Mancarea japoneza este adesea considerata ca fiind precisa, austera si consumatoare de timp. Dar, impreuna cu cea inalta (kaiseki si ceremonia ceaiului), exista si cea mica (carutele cu alimente si puiul prajit).
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O colectie de peste 100 de retete care introduce mancaruri japoneze de confort bucatariilor americani de casa, explorand noi ingrediente, tehnici si originile surprinzatoare ale preparatelor populare precum gyoza si tempura. Mancarea japoneza este adesea considerata ca fiind precisa, austera si consumatoare de timp. Dar, impreuna cu cea inalta (kaiseki si ceremonia ceaiului), exista si cea mica (carutele cu alimente si puiul prajit).
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Japanese Soul Cooking
Rating-ul dumneavoastra