Close x

Joy of Sox

Autor: Kopp, Linda

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781454707790

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Offers a collection of knitted socks yet, filled with more than 30 designs and a variety of techniques, tips and playful trivia from those in the know. This title includes revamped classics, bold new styles and even a few themed socks - like the diamond-lace thigh-highs and toeless pedicure socks.

Mai multe informatii
Autor Kopp, Linda
Editura Lark Books,U.S.
Dimensiuni 226 x 169 x 11
Data Publicarii 05/03/2013
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Ofera inca o colectie de sosete tricotate, pline de peste 30 de modele si o varietate de tehnici, sfaturi si trivia jucause de la cei cunoscuti. Acest titlu include elemente clasice renovate, stiluri noi si indraznete si chiar cateva sosete tematice - cum ar fi pantalonii cu coada din dantela cu diamant si sosetele pentru pedichiura fara picior.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera inca o colectie de sosete tricotate, pline de peste 30 de modele si o varietate de tehnici, sfaturi si trivia jucause de la cei cunoscuti. Acest titlu include elemente clasice renovate, stiluri noi si indraznete si chiar cateva sosete tematice - cum ar fi pantalonii cu coada din dantela cu diamant si sosetele pentru pedichiura fara picior.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Joy of Sox
Rating-ul dumneavoastra