Close x

Linux High Performance Clusters


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 01/02/2020)

SKU:
9780672327575

216,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Focusing on building high-performance Linux clusters, this book guides the reader through the basics of creating a tuned distributed cluster, and a shared memory super-computing cluster along with a set of performance monitoring tools.

Mai multe informatii
Autor Vrenios, Alexander
Editura Pearson Education (US)
Data Publicarii 01/02/2020
Format Necartonata
Numar pagini 352
Descriere RO Concentrandu-se pe construirea de clustere Linux de inalta performanta, aceasta carte ghideaza cititorul prin notiunile de baza ale crearii unui cluster distribuit acordat si a unui cluster de supercomputere de memorie partajata, impreuna cu un set de instrumente de monitorizare a performantei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Concentrandu-se pe construirea de clustere Linux de inalta performanta, aceasta carte ghideaza cititorul prin notiunile de baza ale crearii unui cluster distribuit acordat si a unui cluster de supercomputere de memorie partajata, impreuna cu un set de instrumente de monitorizare a performantei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Linux High Performance Clusters
Rating-ul dumneavoastra