Close x

Saphenous Vein-Sparing Strategies in Chronic Venous Disease

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030099763

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book is designed to equip the reader with a detailed knowledge of the pathophysiology of chronic venous disease and an understanding of the clinical benefits of restoring venous drainage by saphenous vein-sparing procedures, including minimization of invasiveness and reduction of the recurrence rate.

Mai multe informatii
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 25/12/2018
Format Necartonata
Numar pagini 289
Descriere RO Aceasta carte este conceputa pentru a dota cititorul cu o cunoastere detaliata a fiziopatologiei bolilor venoase cronice si o intelegere a beneficiilor clinice ale restaurarii drenajului venos prin proceduri de salvare a venelor safene, inclusiv minimizarea invazivitatii si reducerea ratei de recurenta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte este conceputa pentru a dota cititorul cu o cunoastere detaliata a fiziopatologiei bolilor venoase cronice si o intelegere a beneficiilor clinice ale restaurarii drenajului venos prin proceduri de salvare a venelor safene, inclusiv minimizarea invazivitatii si reducerea ratei de recurenta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Saphenous Vein-Sparing Strategies in Chronic Venous Disease
Rating-ul dumneavoastra