Close x

Soil erosion


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789251314265

117,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Reviews the state of the art of all topics related to soil erosion. Despite almost a century of research and extension efforts, soil erosion by water, wind and tillage continues to be the greatest threat to soil health and soil ecosystem services in many regions of the world.

Mai multe informatii
Autor Food and Agriculture Organization
Editura Food & Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
Dimensiuni 175 x 249 x 11
Data Publicarii 05/06/2019
Format Necartonata
Numar pagini 98
Descriere RO Revizuieste stadiul tehnicii tuturor subiectelor legate de eroziunea solului. In ciuda a aproape un secol de eforturi de cercetare si extindere, eroziunea solului de catre apa, vant si prelucrarea solului continua sa fie cea mai mare amenintare pentru sanatatea solului si serviciile ecosistemului solului in multe regiuni ale lumii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Revizuieste stadiul tehnicii tuturor subiectelor legate de eroziunea solului. In ciuda a aproape un secol de eforturi de cercetare si extindere, eroziunea solului de catre apa, vant si prelucrarea solului continua sa fie cea mai mare amenintare pentru sanatatea solului si serviciile ecosistemului solului in multe regiuni ale lumii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Soil erosion
Rating-ul dumneavoastra