Close x

Solicitors Professional Handbook 2019/20

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780414071933

289,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book is one in a series of titles taken from the respected Parliament House Book. Greens legislative reprints are designed to provide the Scots lawyer and student with collections of statutes, subordinate legislation and other rules in key subject areas of Scots law and practice.

Mai multe informatii
Editura Sweet & Maxwell Ltd
Dimensiuni 156 x 236 x 49
Data Publicarii 22/08/2019
Format Necartonata
Numar pagini 1008000
Descriere RO Aceasta carte este una dintr-o serie de titluri preluate din respectata carte a Parlamentului. Reeditarile legislative ale Verzilor sunt concepute pentru a oferi avocatului si studentilor scotieni colectii de legi, legislatie subordonata si alte reguli in domeniile cheie ale dreptului si practicii scotiene.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte este una dintr-o serie de titluri preluate din respectata carte a Parlamentului. Reeditarile legislative ale Verzilor sunt concepute pentru a oferi avocatului si studentilor scotieni colectii de legi, legislatie subordonata si alte reguli in domeniile cheie ale dreptului si practicii scotiene.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Solicitors Professional Handbook 2019/20
Rating-ul dumneavoastra