Close x

Starcraft Volume 3: Survivors


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781506709260

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Jody Houser and Gabriel Guzman continue the tale of StarCraft: Scavengers!

After surviving a murderous dark templar's rampage, a terran space engineer named Caleb is forced to do the protoss's bidding: infiltrating a munitions factory in the Umojan Protectorate to find a mysterious source of power. As the dark templar ratchets up the pressure, Caleb attempts to find solace in the friends he's made since his arrival at Spearpoint Base. But he never forgets his true objective to appease the dark templar and survive her reign of terror.

Collects StarCraft: Survivors #1-4.

Mai multe informatii
Autor Houser, Jody / Guzman, Gabriel
Editura Dark Horse Comics,U.S.
Dimensiuni 169 x 432 x 9
Data Publicarii 10/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 104
Descriere RO Jody Houser si Gabriel Guzman continua povestea despre StarCraft: Scavengers! Dupa ce a supravietuit unui asasinat templier intunecat, un inginer spatial teran, pe nume Caleb, este obligat sa faca ordinul protoss: infiltrarea intr-o fabrica de munitii din Protectoratul Umojan pentru a gasi o sursa misterioasa de putere . Pe masura ce templierul intunecat creste presiunea, Caleb incearca sa gaseasca alinare in prietenii pe care i-a facut de la sosirea sa la baza Spearpoint.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Jody Houser si Gabriel Guzman continua povestea despre StarCraft: Scavengers! Dupa ce a supravietuit unui asasinat templier intunecat, un inginer spatial teran, pe nume Caleb, este obligat sa faca ordinul protoss: infiltrarea intr-o fabrica de munitii din Protectoratul Umojan pentru a gasi o sursa misterioasa de putere . Pe masura ce templierul intunecat creste presiunea, Caleb incearca sa gaseasca alinare in prietenii pe care i-a facut de la sosirea sa la baza Spearpoint.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Starcraft Volume 3: Survivors
Rating-ul dumneavoastra