Close x

Stuck!

Autor: Miller, Josh

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781550597837

89,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Over the course of his successful career as a writer and producer, Josh Miller has learned plenty about the art of screenwriting. There are no fancy tricks or shortcuts to making a great screenplay, just time-honored techniques, fundamental story elements, and one secret ingredient: you.

Mai multe informatii
Autor Miller, Josh
Editura Brush Education Inc
Dimensiuni 191 x 155 x 18
Data Publicarii 25/04/2019
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO De-a lungul carierei sale de succes ca scriitor si producator, Josh Miller a aflat multe despre arta scenariului. Nu exista trucuri sau scurtaturi fanteziste pentru a realiza un scenariu grozav, ci doar tehnici onorate in timp, elemente fundamentale ale povestii si un ingredient secret: tu.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
De-a lungul carierei sale de succes ca scriitor si producator, Josh Miller a aflat multe despre arta scenariului. Nu exista trucuri sau scurtaturi fanteziste pentru a realiza un scenariu grozav, ci doar tehnici onorate in timp, elemente fundamentale ale povestii si un ingredient secret: tu.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Stuck!
Rating-ul dumneavoastra