Close x

TOKYO


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781573660662

101,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A novel in three parts, linked by a single narrative of disaster, loss, and longing. TOKYO is an incisive, shape-shifting tour de force, a genre-bending mix of lyric prose, science fiction, horror, and visual collage exploring the erotic undercurrents of American perceptions of Japanese culture and identity.

Mai multe informatii
Autor Mejia, Michael
Editura The University of Alabama Press
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 30/03/2018
Format Necartonata
Numar pagini 280
Descriere RO Un roman in trei parti, legat de o singura naratiune despre dezastru, pierdere si dor. TOKYO este un tur de forta incisiv, care schimba forma, un amestec de proza lirica, fictiune stiintifica, groaza si colaj vizual, care exploreaza subiectele erotice ale perceptiilor americane asupra culturii si identitatii japoneze.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un roman in trei parti, legat de o singura naratiune despre dezastru, pierdere si dor. TOKYO este un tur de forta incisiv, care schimba forma, un amestec de proza lirica, fictiune stiintifica, groaza si colaj vizual, care exploreaza subiectele erotice ale perceptiilor americane asupra culturii si identitatii japoneze.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:TOKYO
Rating-ul dumneavoastra