Close x

Valuation Challenges and Solutions in Contemporary Businesses

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799810865

1.315,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents research exploring theoretical and practical aspects of income-based, market-based, and asset-based valuation approaches and applications within the financial sciences. The book features coverage on a broad range of topics, including growth rate, diverse business, and market value.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 350
Descriere RO Prezinta cercetari care exploreaza aspectele teoretice si practice ale abordarilor si aplicatiilor de evaluare bazate pe venituri, pe piata si bazate pe active in stiintele financiare. Cartea cuprinde o gama larga de subiecte, inclusiv rata de crestere, diverse afaceri si valoarea de piata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta cercetari care exploreaza aspectele teoretice si practice ale abordarilor si aplicatiilor de evaluare bazate pe venituri, pe piata si bazate pe active in stiintele financiare. Cartea cuprinde o gama larga de subiecte, inclusiv rata de crestere, diverse afaceri si valoarea de piata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Valuation Challenges and Solutions in Contemporary Businesses
Rating-ul dumneavoastra