Close x

Zola's Elephant


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781328886293

83,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Illustrated by two-time Caldecott-honor winning artist Pamela Zagarenski, this tender, witty friendship story of imagination gone wild, by New York Times bestselling author Ranall de Seve, shows how assumptions often cause us to misjudge - and miss out. But with a little courage, new opportunities and new friendships can be made.

Mai multe informatii
Autor De, Seve,,Randall
Editura Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Dimensiuni 238 x 285 x 13
Data Publicarii 16/10/2018
Format Cartonata
Numar pagini 40
Descriere RO Ilustrata de Pamela Zagarenski, de doua ori castigatoare a onoarei Caldecott, aceasta tandra si plina de intelepciune poveste de prietenie a imaginatiei s-a dezlantuit, de autorul bestseller-ului New York Times, Ranall de Seve, arata cum presupunerile ne determina adesea sa judecam gresit - si sa ratam. Dar cu putin curaj, se pot face noi oportunitati si noi prietenii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ilustrata de Pamela Zagarenski, de doua ori castigatoare a onoarei Caldecott, aceasta tandra si plina de intelepciune poveste de prietenie a imaginatiei s-a dezlantuit, de autorul bestseller-ului New York Times, Ranall de Seve, arata cum presupunerile ne determina adesea sa judecam gresit - si sa ratam. Dar cu putin curaj, se pot face noi oportunitati si noi prietenii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Zola's Elephant
Rating-ul dumneavoastra