Close x

2020 Official Rules of Major League Baseball


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781629377865

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
An important resource for umpires, coaches, leagues, and serious fans of Major League Baseball (MLB), this handbook lists the dos and don’ts of the national pastime. Fully up-to-date, this book contains the official and sanctioned MLB rules and their interpretations per the Playing Rules Committee, the sole group that determines baseball’s regulations.

Mai multe informatii
Autor Books, Triumph
Editura Triumph Books
Dimensiuni 106 x 161 x 14
Data Publicarii 01/07/2020
Format Necartonata
Numar pagini 192
Descriere RO O resursa importanta pentru arbitri, antrenori, ligi si fanii seriosi ai Ligii Majore de Baseball (MLB), acest manual enumera ceea ce nu si ce nu se intampla in timpul distractiei nationale. Complet actualizata, aceasta carte contine regulile MLB oficiale si sanctionate si interpretarile acestora conform Comitetului pentru reguli de joc, singurul grup care stabileste reglementarile de baseball.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O resursa importanta pentru arbitri, antrenori, ligi si fanii seriosi ai Ligii Majore de Baseball (MLB), acest manual enumera ceea ce nu si ce nu se intampla in timpul distractiei nationale. Complet actualizata, aceasta carte contine regulile MLB oficiale si sanctionate si interpretarile acestora conform Comitetului pentru reguli de joc, singurul grup care stabileste reglementarile de baseball.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:2020 Official Rules of Major League Baseball
Rating-ul dumneavoastra