Close x

A is for Audra


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780525645405

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
From Audra McDonald to Liza with a "Z," this is a rythmic alphabet book featuring your favorite leading ladies of the Broadway stage!

Start with "A" for six-time Tony Award winner Audra McDonald, then sing and dance your way through the alphabet with entertainers like Carol Channing, Angela Lansbury, Patti LuPone, Bernadette Peters, Chita Rivera, Lea Salonga, and Liza Minnelli!

Mai multe informatii
Autor Allman, John Robert / Emmerich, Peter
Editura Pisces Books
Dimensiuni 286 x 226 x 6
Data Publicarii 04/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 48
Descriere RO De la Audra McDonald la Liza cu un „Z”, aceasta este o carte cu alfabet ritmic care prezinta doamnele voastre preferate de pe scena Broadway! alfabet cu animatori precum Carol Channing, Angela Lansbury, Patti LuPone, Bernadette Peters, Chita Rivera, Lea Salonga si Liza Minnelli!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
De la Audra McDonald la Liza cu un „Z”, aceasta este o carte cu alfabet ritmic care prezinta doamnele voastre preferate de pe scena Broadway! alfabet cu animatori precum Carol Channing, Angela Lansbury, Patti LuPone, Bernadette Peters, Chita Rivera, Lea Salonga si Liza Minnelli!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:A is for Audra
Rating-ul dumneavoastra