Close x

Aberfan


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781860571336

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Aberfan - Government & Disaster is widely recognised as the definitive study of the disaster. Following meticulous research of public records - kept confidential by the UK Government's 30-year rule - the authors, in this revised second edition, explain how and why the disaster happened and why nobody was held responsible.

Mai multe informatii
Autor McLean, Iain / Johnes, Martin
Editura Welsh Academic Press
Dimensiuni 156 x 234 x 14
Data Publicarii 31/10/2019
Format Necartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Aberfan - Government & Disaster este recunoscut pe scara larga ca fiind studiul definitiv al dezastrului. In urma unei cercetari minutioase a inregistrarilor publice - pastrate confidentiale prin regula guvernului britanic de 30 de ani - autorii, in aceasta a doua editie revizuita, explica cum si de ce s-a intamplat dezastrul si de ce nimeni nu a fost tras la raspundere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aberfan - Government & Disaster este recunoscut pe scara larga ca fiind studiul definitiv al dezastrului. In urma unei cercetari minutioase a inregistrarilor publice - pastrate confidentiale prin regula guvernului britanic de 30 de ani - autorii, in aceasta a doua editie revizuita, explica cum si de ce s-a intamplat dezastrul si de ce nimeni nu a fost tras la raspundere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Aberfan
Rating-ul dumneavoastra