Close x

Accountability and Review in the Counter-Terrorist State


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781529206241

210,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Counter-terrorism is now a permanent part of the legislative apparatus of the state yet little is known about how it is reviewed. Building on exclusive interviews with political actors and practitioners, this book presents the first critical analysis of counter-terrorism review in the United Kingdom.

Mai multe informatii
Autor Blackbourn, Jessie (Durham University) / de Londras, Fiona (University of Birmingham) / Morgan, Lydia (University of Birmingham)
Editura Bristol University Press
Dimensiuni 157 x 233 x 13
Data Publicarii 06/11/2019
Format Necartonata
Numar pagini 192
Descriere RO Combaterea terorismului este acum o parte permanenta a aparatului legislativ al statului, dar se stie putin despre modul in care este revizuita. Bazandu-se pe interviuri exclusive cu actori politici si practicieni, aceasta carte prezinta prima analiza critica a revizuirii antiterorismului din Regatul Unit.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Combaterea terorismului este acum o parte permanenta a aparatului legislativ al statului, dar se stie putin despre modul in care este revizuita. Bazandu-se pe interviuri exclusive cu actori politici si practicieni, aceasta carte prezinta prima analiza critica a revizuirii antiterorismului din Regatul Unit.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Accountability and Review in the Counter-Terrorist State
Rating-ul dumneavoastra