Close x

Active Control of Offshore Steel Jacket Platforms


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811329852

663,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Offshore platforms are widely used to explore, drill, produce, store and transport ocean resources, and are usually subjected to environmental loading, which can lead to deck facility failure and platform fatigue failure, inefficient operation and even crew discomfort.

Mai multe informatii
Autor Zhang, Bao-Lin / Han, Qing-Long / Zhang, Xian-Ming / Tang, Gong-You
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 241 x 159 x 18
Data Publicarii 31/01/2019
Format Cartonata
Numar pagini 192
Descriere RO Platformele offshore sunt utilizate pe scara larga pentru explorarea, forarea, producerea, depozitarea si transportul resurselor oceanice si sunt de obicei supuse incarcarii de mediu, ceea ce poate duce la esecul instalatiei de punte si la esecul platformei, la functionarea ineficienta si chiar la disconfortul echipajului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Platformele offshore sunt utilizate pe scara larga pentru explorarea, forarea, producerea, depozitarea si transportul resurselor oceanice si sunt de obicei supuse incarcarii de mediu, ceea ce poate duce la esecul instalatiei de punte si la esecul platformei, la functionarea ineficienta si chiar la disconfortul echipajului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Active Control of Offshore Steel Jacket Platforms
Rating-ul dumneavoastra