Close x

Adventure of Relevance


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781349848355

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
At a time where the relevance of the social sciences is under threat, this innovative book offers a speculative experimentation on the philosophy and methodology of the social sciences to rethink what 'relevance' is, and to cultivate a new ethos of knowledge-making for an eventful world.

Mai multe informatii
Autor Savransky, Martin
Editura Palgrave Macmillan
Dimensiuni 210 x 148
Data Publicarii 18/06/2019
Format Necartonata
Numar pagini 248
Descriere RO Intr-un moment in care relevanta stiintelor sociale este amenintata, aceasta carte inovatoare ofera o experimentare speculativa asupra filozofiei si metodologiei stiintelor sociale pentru a regandi ce este „relevanta” si pentru a cultiva un nou etos al cunoasterii pentru o lume plina de evenimente.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Intr-un moment in care relevanta stiintelor sociale este amenintata, aceasta carte inovatoare ofera o experimentare speculativa asupra filozofiei si metodologiei stiintelor sociale pentru a regandi ce este „relevanta” si pentru a cultiva un nou etos al cunoasterii pentru o lume plina de evenimente.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Adventure of Relevance
Rating-ul dumneavoastra