Close x

Ah, Sweet Mystery of Life

Autor: Dahl, Roald

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780241955734

Pret standard 53,99 RON
(-39%)

Pret special 32,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Whether it is taking a troublesome cow to be mated with a prime bull; dealing with a rat-infested hayrick; learning the ways and means of maggot farming; or describing the fine art of poaching pheasants using nothing but raisins and sleeping pills, the author brings his stories of everyday country folk and their strange passions to life.

Mai multe informatii
Autor Dahl, Roald
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 135 x 197 x 13
Data Publicarii 27/10/2011
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO Daca este nevoie de o vaca suparatoare pentru a fi imperecheata cu un taur principal; care se ocupa cu un hayrick infestat cu sobolani; invatarea modurilor si mijloacelor de cultivare a vitei; sau descriind arta frumoasa a braconajului de fazani folosind altceva decat stafide si somnifere, autorul aduce la viata povestile sale despre populatia de zi cu zi a tarii si pasiunile lor ciudate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Daca este nevoie de o vaca suparatoare pentru a fi imperecheata cu un taur principal; care se ocupa cu un hayrick infestat cu sobolani; invatarea modurilor si mijloacelor de cultivare a vitei; sau descriind arta frumoasa a braconajului de fazani folosind altceva decat stafide si somnifere, autorul aduce la viata povestile sale despre populatia de zi cu zi a tarii si pasiunile lor ciudate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ah, Sweet Mystery of Life
Rating-ul dumneavoastra