Close x

Airport Spotting

Autor: Nolan, Kate

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781474981033

Pret standard 23,99 RON
(-17%)

Pret special 19,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Perfect for whiling away the time on a journey or waiting for a plane, this little book is filled with colourful illustrations of 60 buildings, vehicles, planes and other items to spot at an airport. Each picture has a short description and children can keep track of things they've seen by filling the spotting chart with stickers.

Mai multe informatii
Autor Nolan, Kate
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 115 x 150 x 5
Data Publicarii 05/08/2020
Format Necartonata
Numar pagini 26
Descriere RO Perfecta pentru a indeparta timpul intr-o calatorie sau pentru a astepta un avion, aceasta mica carte este plina de ilustratii colorate a 60 de cladiri, vehicule, avioane si alte obiecte de vazut intr-un aeroport. Fiecare imagine are o scurta descriere, iar copiii pot tine evidenta lucrurilor pe care le-au vazut completand graficul de observare cu autocolante.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Perfecta pentru a indeparta timpul intr-o calatorie sau pentru a astepta un avion, aceasta mica carte este plina de ilustratii colorate a 60 de cladiri, vehicule, avioane si alte obiecte de vazut intr-un aeroport. Fiecare imagine are o scurta descriere, iar copiii pot tine evidenta lucrurilor pe care le-au vazut completand graficul de observare cu autocolante.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Airport Spotting
Rating-ul dumneavoastra