Close x

All About England


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781910512753

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Discovering the United Kingdom looks at the history, landscapes, people and culture of England, Scotland, Wales and Northern Ireland. These books are filled with fascinating facts and pictures to help explore the different elements that make the United Kingdom a great place to live, visit and learn about.

Mai multe informatii
Autor Harrison, Susan
Editura BookLife Publishing
Dimensiuni 300 x 209 x 10
Data Publicarii 29/10/2015
Format Cartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Descoperirea Regatului Unit priveste istoria, peisajele, oamenii si cultura din Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord. Aceste carti sunt pline de fapte si imagini fascinante pentru a ajuta la explorarea diferitelor elemente care fac din Regatul Unit un loc minunat de locuit, vizitat si invatat.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Descoperirea Regatului Unit priveste istoria, peisajele, oamenii si cultura din Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord. Aceste carti sunt pline de fapte si imagini fascinante pentru a ajuta la explorarea diferitelor elemente care fac din Regatul Unit un loc minunat de locuit, vizitat si invatat.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:All About England
Rating-ul dumneavoastra