Close x

Animals at Lockwood Manor


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780358106401

156,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A debut novel for fans of Sarah Perryand Kate Morton: when a young woman is tasked with safeguarding a natural history collection as it is spirited out of London during World War II, she discovers her new manor home is a place of secrets and terror instead of protection.

Mai multe informatii
Autor Jane Healey, Healey
Editura HMH Books
Dimensiuni 161 x 242 x 35
Data Publicarii 10/03/2020
Format Cartonata
Numar pagini 352
Descriere RO Un roman de debut pentru fanii lui Sarah Perry si Kate Morton: atunci cand o tanara femeie este insarcinata sa protejeze o colectie de istorie naturala, deoarece este expirata din Londra in timpul celui de-al doilea razboi mondial, descopera ca noua ei casa este un loc al secretelor si terorii in loc de protecţie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un roman de debut pentru fanii lui Sarah Perry si Kate Morton: atunci cand o tanara femeie este insarcinata sa protejeze o colectie de istorie naturala, deoarece este expirata din Londra in timpul celui de-al doilea razboi mondial, descopera ca noua ei casa este un loc al secretelor si terorii in loc de protecţie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Animals at Lockwood Manor
Rating-ul dumneavoastra