Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition
Autor: McAthy, Karen
Disponibilitate: LIVRARE IN 4-6 saptamani (produsul este livrat din Marea Britanie)
SKU:
9780865719385?>
109.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
CITESTE MAI MULT
Detalii
Descriere RO
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Premiile Gourmand World Cookbook Awards, castigator al categoriei vegane Producerea branzei adevarate, cu aroma completa si textura bogata fara utilizarea lactatelor a ramas mult timp un mister - pana acum! Cu indrumari pas cu pas de la renumitul maestru branzetur pe baza de plante Karen McAthy, oricine poate invata sa fabrice branza vegana autentica si delicioasa. editia premiata The Art of Plant-based Cheesemaking este un ghid practic ilustrat generos, plin de retete pas cu pas si procese directe de la incepatori la avansati.