Assessing Higher Order Thinking in Mathematics


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 15/05/2019)
SKU:
9781138866744

210.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Concentrandu-se pe clasele elementare si secundare, aceasta carte exploreaza teoria, cercetarea, practica si politica actuala in evaluarea gandirii de ordin superior in matematica. Autorii capitolului combina cunostintele actuale si cercetarile privind invatarea si testarea matematicii pentru a furniza exemple de elemente de test inovatoare pentru utilizarea in clasa si programe de evaluare de stat si prezinta informatii despre noile tehnologii de evaluare, inclusiv abordari bazate pe computer. Acoperirea speciala include: * ambele informatii de baza si perspective teoretice si exemple de cercetare privind strategiile alternative de evaluare; * o perspectiva larga asupra evaluarii gandirii de ordin superior, inclusiv rezolvarea problemelor, in concordanta cu lucrarile recente, cum ar fi documentele standardelor NCTM; * o discutie despre modul in care schimbarile recente nu numai in predare si invatarea, dar in viziunea noastra asupra lumii despre educatia matematica implica necesitatea unor noi abordari ale evaluarii; si * informatii despre evaluare in contextul tehnologiei (calculatoare si computere) cu ilustratii atat ale problemelor practice, cat si ale problemelor pe termen lung.