Atlas of Radiology in Head and Neck Trauma


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 02/03/2018)
SKU:
9783319218601

1040.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte va demonstra tehnicile radiologice actuale si o abordare a interpretarii lor, in evaluarea si gestionarea pacientilor care prezinta leziuni deasupra gulerului. Aceasta regiune anatomica este luata in ansamblu, deoarece traumatismele la nivelul capului implica de obicei locuri gestionate de diferite specialitati, cum ar fi ca facial, ocular, cap si coloana cervicala. Intregul ÔÇ×pachet radiologicÔÇŁ pentru traumatisme la nivelul capului este, prin urmare, disponibil in acest manual de referinta cuprinzator si foarte ilustrat, evitand nevoia de a face referire la mai multe surse. Caracteristicile cheie ale fiecarei sectiuni principale , cuprinzand fata, creierul, orbita si ochiul, caile respiratorii superioare si asa mai departe, vor include identificarea si interpretarea simptomelor si semnelor clinice, precum si mecanismul leziunii, ca ÔÇ×indiciiÔÇŁ utile pentru prezenta leziunilor, care ar putea sa nu fii evident.