Close x

Be Your Own Decorator

Autor: Salk, Susanna

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780847862665

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Selecting favorite rooms from more than fifty renowned designers such as Kelly Wearstler, Bunny Williams, Albert Hadley, Nate Berkus, and Mary McDonald and shot by the world s top shelter photographers Susanna Salk offers insightful advice on how to apply basic design principles to interiors.

Mai multe informatii
Autor Salk, Susanna
Editura Rizzoli International Publications
Dimensiuni 206 x 258 x 32
Data Publicarii 06/03/2018
Format Cartonata
Numar pagini 256
Descriere RO Selectarea camerelor preferate de la peste cincizeci de designeri renumiti precum Kelly Wearstler, Bunny Williams, Albert Hadley, Nate Berkus si Mary McDonald si impuscati de fotografii de top din lume, Susanna Salk, ofera sfaturi intelegatoare cu privire la modul de aplicare a principiilor de baza de proiectare la interior.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Selectarea camerelor preferate de la peste cincizeci de designeri renumiti precum Kelly Wearstler, Bunny Williams, Albert Hadley, Nate Berkus si Mary McDonald si impuscati de fotografii de top din lume, Susanna Salk, ofera sfaturi intelegatoare cu privire la modul de aplicare a principiilor de baza de proiectare la interior.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Be Your Own Decorator
Rating-ul dumneavoastra