Close x

Beginning of Infinity


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780140278163

Pret standard 65,99 RON
(-41%)

Pret special 38,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
In our search for truth, how far have we advanced? This book explores the furthest reaches of our understanding, taking in the Infinity Hotel, supernovae and the nature of optimism, to instill in us a wonder at what we have achieved - and the fact that this is only the beginning of humanity's infinite possibility.

Mai multe informatii
Autor Deutsch, David
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 198 x 137 x 22
Data Publicarii 26/01/2012
Format Necartonata
Numar pagini 496
Descriere RO In cautarea adevarului, cat de departe am avansat? Aceasta carte exploreaza cele mai indepartate parti ale intelegerii noastre, luand in considerare Hotelul Infinity, supernove si natura optimismului, pentru a ne insufla o minune cu privire la ceea ce am realizat - si faptul ca acesta este doar inceputul posibilitatii infinite a umanitatii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In cautarea adevarului, cat de departe am avansat? Aceasta carte exploreaza cele mai indepartate parti ale intelegerii noastre, luand in considerare Hotelul Infinity, supernove si natura optimismului, pentru a ne insufla o minune cu privire la ceea ce am realizat - si faptul ca acesta este doar inceputul posibilitatii infinite a umanitatii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Beginning of Infinity
Rating-ul dumneavoastra