Behavioral and Technological Addictions


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 01/01/2020)
SKU:
9781848722736

573.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Mark Griffiths este directorul Unitatii internationale de cercetare a jocurilor de la Universitatea Nottingham Trent si unul dintre cei mai importanti experti in psihologia comportamentelor dependente, in special jocurile de noroc si utilizarea excesiva a internetului. Un membru al Societatii Britanice de Psihologie si al Societatii Regale a Artelor, este beneficiarul a numeroase premii prestigioase in cariera si cercetare, inclusiv un premiu pentru realizari pe tot parcursul vietii de la Institutul SUA pentru Studiul Jocurilor de Noroc si Jocurilor Comerciale pentru ÔÇ×contributiile sale pionierate domeniul jocurilor de noroc pentru tineri. " A prezidat sau a servit in peste 20 de comitete nationale si internationale in domeniile sale alese si a consiliat numeroase guverne (din Europa, America de Nord si Australia) cu privire la problemele legate de jocuri de noroc. Acest volum din seria Biblioteca Mondiala a Psihologilor prezinta un set atent selectat de evidentiaza din 500+ articole ale profesorului Griffiths pentru a oferi un rezumat al gandirii sale si un ghid important pentru psihologia dependentei comportamentale si tehnologice.