Close x

Being Me


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781433808845

71,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is loaded with tips and advice for taking on everyday challenges and for building up confidence and self-esteem. Take a peek inside and find lots of ways to explore your strengths and feel more confident in school, with your friends...with everything!

Mai multe informatii
Autor Moss, Wendy L.
Editura American Psychological Association
Dimensiuni 227 x 177 x 8
Data Publicarii 15/11/2010
Format Necartonata
Numar pagini 112
Descriere RO Acest lucru este incarcat cu sfaturi si sfaturi pentru a face fata provocarilor de zi cu zi si pentru a-ti construi increderea si stima de sine. Arunca o privire in interior si gaseste o multime de modalitati de a-ti explora punctele forte si de a te simti mai increzator la scoala, alaturi de prietenii tai ... cu orice!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest lucru este incarcat cu sfaturi si sfaturi pentru a face fata provocarilor de zi cu zi si pentru a-ti construi increderea si stima de sine. Arunca o privire in interior si gaseste o multime de modalitati de a-ti explora punctele forte si de a te simti mai increzator la scoala, alaturi de prietenii tai ... cu orice!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Being Me
Rating-ul dumneavoastra