Close x

Berenstain Bears My Bedtime Book of Poems and Prayers


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780310769224

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Berenstain Bears My Bedtime Book of Poems and Prayers brings joy and simple truths to any day. In this book of fifteen prayers and poems, little ones will celebrate butterflies, tadpoles, and parades as well as learn lessons about friendship, thankfulness, and generosity. With a padded cover, this book is perfect anytime.

Mai multe informatii
Autor Berenstain, Stan / Berenstain, Mike / Berenstain, Jan
Editura Zondervan
Dimensiuni 134 x 185 x 24
Data Publicarii 06/02/2020
Format Board book
Numar pagini 30
Descriere RO Cartea de poezii si rugaciuni de la Berenstain poarta culcarea mea aduce bucurie si adevaruri simple in orice zi. In aceasta carte de cincisprezece rugaciuni si poezii, micutii vor sarbatori fluturi, mormoloci si defilari, precum si vor invata lectii despre prietenie, recunostinta si generozitate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cartea de poezii si rugaciuni de la Berenstain poarta culcarea mea aduce bucurie si adevaruri simple in orice zi. In aceasta carte de cincisprezece rugaciuni si poezii, micutii vor sarbatori fluturi, mormoloci si defilari, precum si vor invata lectii despre prietenie, recunostinta si generozitate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Berenstain Bears My Bedtime Book of Poems and Prayers
Rating-ul dumneavoastra