Close x

Best Friends in the Universe


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780545659888

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Louie and Hector are the best friends in the universe. The two boys fall in and out and eventually back into their best friendship ever through a series of funny secrets that neither one was supposed to reveal. Each episode is told in a journal format in four parts: "Best Friends in the Universe," "Best Friends in the Universe Forever and Ever," "Worst Friends in the Universe," and finally "Worst Secret Keepers in the Universe But Still Best Friends Forever and Ever."

Mai multe informatii
Autor Watson, Stephanie
Editura Scholastic Inc.
Dimensiuni 239 x 287 x 15
Data Publicarii 09/10/2018
Format Cartonata
Numar pagini 40
Descriere RO Louie si Hector sunt cei mai buni prieteni din univers. Cei doi baieti intra si ies si, in cele din urma, se intorc in cea mai buna prietenie a lor vreodata printr-o serie de secrete amuzante pe care niciunul dintre ei nu trebuia sa le dezvaluie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Louie si Hector sunt cei mai buni prieteni din univers. Cei doi baieti intra si ies si, in cele din urma, se intorc in cea mai buna prietenie a lor vreodata printr-o serie de secrete amuzante pe care niciunul dintre ei nu trebuia sa le dezvaluie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Best Friends in the Universe
Rating-ul dumneavoastra