Close x

Best Men's Monologues from New Plays, 2019

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781538131572

168,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Renowned editor Larry Harbison brings together approximately one-hundred never-before-published men's monologues for actors to use for auditions and in class, all from recently produced plays. The selections include monologues from plays by both well-known playwrights and future stars.

Mai multe informatii
Editura Rowman & Littlefield
Dimensiuni 197 x 133
Data Publicarii 15/12/2019
Format Necartonata
Numar pagini 184
Descriere RO Renumitul editor Larry Harbison reuneste aproximativ o suta de monologuri pentru barbati, care nu au fost niciodata publicate pana acum, pentru ca actorii sa le poata folosi pentru auditii si in clasa, toate din piese de teatru produse recent. Selectiile includ monologuri din piese atat de dramaturgi cunoscuti, cat si de vedete viitoare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Renumitul editor Larry Harbison reuneste aproximativ o suta de monologuri pentru barbati, care nu au fost niciodata publicate pana acum, pentru ca actorii sa le poata folosi pentru auditii si in clasa, toate din piese de teatru produse recent. Selectiile includ monologuri din piese atat de dramaturgi cunoscuti, cat si de vedete viitoare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Best Men's Monologues from New Plays, 2019
Rating-ul dumneavoastra