Close x

Biomineralization

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811310010

271,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This open access book is the proceedings of the 14th International Symposium on Biomineralization (BIOMIN XIV) held in 2017 at Tsukuba. As such, biomineralization is an important interdisciplinary research area, and further advances are expected in both fundamental and applied research.

Mai multe informatii
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 164 x 242 x 32
Data Publicarii 10/10/2018
Format Cartonata
Numar pagini 413
Descriere RO Aceasta carte cu acces liber este lucrarea celui de-al 14-lea Simpozion international de biomineralizare (BIOMIN XIV) desfasurat in 2017 la Tsukuba. Ca atare, biomineralizarea este un domeniu important de cercetare interdisciplinara si se asteapta progrese suplimentare atat in cercetarea fundamentala, cat si in cea aplicata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte cu acces liber este lucrarea celui de-al 14-lea Simpozion international de biomineralizare (BIOMIN XIV) desfasurat in 2017 la Tsukuba. Ca atare, biomineralizarea este un domeniu important de cercetare interdisciplinara si se asteapta progrese suplimentare atat in cercetarea fundamentala, cat si in cea aplicata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biomineralization
Rating-ul dumneavoastra