Close x

Blackstone's Statutes on Medical Law

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198838791

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Celebrating over 30 years as the market-leading series, Blackstone's Statutes have an unrivalled tradition of trust and quality. With a rock-solid reputation for accuracy, reliability, and authority, they remain first-choice for students and lecturers, providing a careful selection of all the up-to-date legislation needed for exams and course use.

Mai multe informatii
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 174 x 243 x 20
Data Publicarii 15/08/2019
Format Necartonata
Numar pagini 512
Descriere RO Sarbatorind peste 30 de ani ca seria lider pe piata, Statutele lui Blackstone au o traditie de neegalat de incredere si calitate. Cu o reputatie solida pentru acuratete, fiabilitate si autoritate, acestea raman prima alegere pentru studenti si profesori, oferind o selectie atenta a tuturor legislatiilor actualizate necesare pentru examene si utilizarea cursurilor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Sarbatorind peste 30 de ani ca seria lider pe piata, Statutele lui Blackstone au o traditie de neegalat de incredere si calitate. Cu o reputatie solida pentru acuratete, fiabilitate si autoritate, acestea raman prima alegere pentru studenti si profesori, oferind o selectie atenta a tuturor legislatiilor actualizate necesare pentru examene si utilizarea cursurilor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Blackstone's Statutes on Medical Law
Rating-ul dumneavoastra