Close x

Blast Mitigation Strategies in Marine Composite and Sandwich Structures

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811355981

1.086,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book primarily focuses on methodologies to enable marine structures to resist high velocity impact loadings. Intended for researchers/scientists and practicing engineers, the book focuses not only the design and analysis challenges of marine composite structures under such harsh loading conditions, but also provides new design guidelines.

Mai multe informatii
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 155 x 235 x 32
Data Publicarii 23/12/2018
Format Necartonata
Numar pagini 470
Descriere RO Aceasta carte se concentreaza in principal pe metodologii pentru a permite structurilor marine sa reziste la sarcini de impact cu viteza mare. Destinata cercetatorilor / oamenilor de stiinta si inginerilor practicanti, cartea se concentreaza nu numai pe provocarile de proiectare si analiza ale structurilor compozite marine in conditii de incarcare atat de dure, dar ofera si noi orientari de proiectare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte se concentreaza in principal pe metodologii pentru a permite structurilor marine sa reziste la sarcini de impact cu viteza mare. Destinata cercetatorilor / oamenilor de stiinta si inginerilor practicanti, cartea se concentreaza nu numai pe provocarile de proiectare si analiza ale structurilor compozite marine in conditii de incarcare atat de dure, dar ofera si noi orientari de proiectare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Blast Mitigation Strategies in Marine Composite and Sandwich Structures
Rating-ul dumneavoastra