Close x

Blue Oyster Cult A Visual Biography


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781912782376

361,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Drawing on several thousand images this large format 240-page book is a treasure trove for Cult devotees-crammed full of live and off stage shots and memorabilia that portray the band's journey through the decades. Complimented with words by Cult biographer Martin Popoff. The perfect companion and a valuable addition to any fan's collection.

Mai multe informatii
Autor Popoff, Martin
Editura Wymer Publishing
Dimensiuni 328 x 432 x 27
Data Publicarii 27/04/2020
Format Cartonata
Numar pagini 240
Descriere RO Desenand pe cateva mii de imagini, aceasta carte de 240 de pagini, de format mare, este o comoara pentru adeptii Cultului, inghesuiti cu fotografii live si in afara scenei si amintiri care descriu calatoria trupei de-a lungul deceniilor. Complementat cu cuvinte de biograful cult Martin Popoff.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Desenand pe cateva mii de imagini, aceasta carte de 240 de pagini, de format mare, este o comoara pentru adeptii Cultului, inghesuiti cu fotografii live si in afara scenei si amintiri care descriu calatoria trupei de-a lungul deceniilor. Complementat cu cuvinte de biograful cult Martin Popoff.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Blue Oyster Cult A Visual Biography
Rating-ul dumneavoastra