Close x

Boy Called Arsenal

Autor: Hill, Alan J

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781913208660

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A Boy Called Arsenal is an honest and emotional true story about a man who, after a life-long battle with mental and physical problems, finally became diagnosed with autism at the age of forty-nine in 2011. The catalyst for his diagnosis was his daughter's attempted suicide, which drove this troubled man to finally get the help he needed.

Mai multe informatii
Autor Hill, Alan J
Editura Book Guild Publishing Ltd
Dimensiuni 215 x 140 x 37
Data Publicarii 16/07/2020
Format Necartonata
Numar pagini 200
Descriere RO Un baiat numit arsenal este o poveste adevarata onesta si emotionala despre un barbat care, dupa o batalie de-a lungul vietii cu probleme psihice si fizice, a fost diagnosticat cu autism la varsta de patruzeci si noua de ani in 2011. Catalizatorul diagnosticului sau a fost incercarea de sinucidere a fiicei, care l-a determinat pe acest om tulburat sa obtina in cele din urma ajutorul de care avea nevoie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un baiat numit arsenal este o poveste adevarata onesta si emotionala despre un barbat care, dupa o batalie de-a lungul vietii cu probleme psihice si fizice, a fost diagnosticat cu autism la varsta de patruzeci si noua de ani in 2011. Catalizatorul diagnosticului sau a fost incercarea de sinucidere a fiicei, care l-a determinat pe acest om tulburat sa obtina in cele din urma ajutorul de care avea nevoie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Boy Called Arsenal
Rating-ul dumneavoastra