Close x

Brain-Bending Basics


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781407197128

Pret standard 41,99 RON
(-17%)

Pret special 34,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
MURDEROUS MATHS: The Brain-Bending Basics is full of facts, tricks and tips to give children a roller coaster overview into the world of murderous maths. With a fabulous brand-new cover design for 2019, children can learn to become mathematical masters with simple explanations and hilarious characters.

Mai multe informatii
Autor Poskitt, Kjartan
Editura Scholastic
Dimensiuni 171 x 147 x 13
Data Publicarii 01/08/2019
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO MATEMATICI MURDOARE: Bazele Brain-Bending sunt pline de fapte, trucuri si sfaturi pentru a oferi copiilor o imagine de ansamblu a roller-coaster-ului in lumea matematicii ucigase. Cu un design fabulos de coperta nou-nout pentru 2019, copiii pot invata sa devina stapani matematici cu explicatii simple si personaje hilar.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
MATEMATICI MURDOARE: Bazele Brain-Bending sunt pline de fapte, trucuri si sfaturi pentru a oferi copiilor o imagine de ansamblu a roller-coaster-ului in lumea matematicii ucigase. Cu un design fabulos de coperta nou-nout pentru 2019, copiii pot invata sa devina stapani matematici cu explicatii simple si personaje hilar.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Brain-Bending Basics
Rating-ul dumneavoastra