Close x

Bruised, Never Broken

Autor: Coulter, Phil

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780717184132

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Best known for songs like 'The Town I Loved So Well' with its emotional lyrics inspired by growing up in the city of Derry, Phil Coulter is also behind global hits like Puppet on a String (for Sandie Shaw) and Congratulations. This is his memoir of overcoming extraordinary personal upheaval to become one of greatest musicians of his generation.

Mai multe informatii
Autor Coulter, Phil
Editura Gill
Dimensiuni 237 x 166 x 27
Data Publicarii 04/10/2019
Format Cartonata
Numar pagini 304
Descriere RO Cel mai cunoscut pentru melodii precum „Orasul pe care l-am iubit atat de bine”, cu versurile sale emotionale inspirate de cresterea in orasul Derry, Phil Coulter este, de asemenea, in spatele unor hituri globale precum Puppet on a String (pentru Sandie Shaw) si Felicitari. Aceasta este memoria sa de depasire a revoltelor personale extraordinare pentru a deveni unul dintre cei mai mari muzicieni ai generatiei sale.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cel mai cunoscut pentru melodii precum „Orasul pe care l-am iubit atat de bine”, cu versurile sale emotionale inspirate de cresterea in orasul Derry, Phil Coulter este, de asemenea, in spatele unor hituri globale precum Puppet on a String (pentru Sandie Shaw) si Felicitari. Aceasta este memoria sa de depasire a revoltelor personale extraordinare pentru a deveni unul dintre cei mai mari muzicieni ai generatiei sale.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Bruised, Never Broken
Rating-ul dumneavoastra