Close x

Business 2.0 Advanced Level Student's Book


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780230438040

191,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Based on the success of the original edition, The Business 2.0 continues to offer Business English students the confidence, language and fundamentals skills they need to succeed in the competitive international business environment. The Teacher's Book contains notes and answer keys. This pack comes with the Teacher's Resource Disc.

Mai multe informatii
Autor Meehan, Antoinette / Watkins, Frances / Emmerson, Paul
Editura Macmillan Education
Dimensiuni 297 x 210 x 9
Data Publicarii 01/04/2013
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Bazat pe succesul editiei originale, Business 2.0 continua sa ofere studentilor de engleza de afaceri increderea, limba si abilitatile fundamentale de care au nevoie pentru a reusi in mediul de afaceri international competitiv. Cartea profesorului contine note si chei de raspuns.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Bazat pe succesul editiei originale, Business 2.0 continua sa ofere studentilor de engleza de afaceri increderea, limba si abilitatile fundamentale de care au nevoie pentru a reusi in mediul de afaceri international competitiv. Cartea profesorului contine note si chei de raspuns.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Business 2.0 Advanced Level Student's Book
Rating-ul dumneavoastra