Cal


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 26/07/2024)
SKU:
9780393354683

85.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cand a fost publicat pentru prima data, capodopera lui Bernard MacLaverty a fost salutata de Michael Gorra in New York Times Book Review ca „o minune a perfectiunii tehnice ... un roman cel mai emotionant al carui impact emotional se bazeaza pe evitarea completa a sentimentalismului ... [Acesta] va deveni Trecerea in India a necazurilor. ” Pentru Cal, un adolescent nord-irlandez care, impotriva vointei sale, este implicat in teribilul razboi dintre catolici si protestanti, unele dintre alegeri sunt devastatoare de simple: poate lucra in abatorul care il face greata sau se poate alatura liniei dole; despre trecutul sau sau planificati un viitor cu frumoasa si vaduva Marcella pentru a carei durere impartaseste mai mult decat putina responsabilitate.