Close x

Cambridge English Advanced 1 for Revised Exam from 2015 Student's Book with Answers

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781107653511

132,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
These examination papers for the 2015 revised Cambridge English: Advanced (CAE) exam provide the most authentic exam preparation available, allowing candidates to familiarise themselves with the content and format of the exam and to practise useful exam techniques. The Student's Book with answers is perfect for classroom-based test practice. An Audio CD containing the recordings for the Listening test is available separately, or as part of the Student's Book Pack (containing the Student's Book with answers and Audio CD), also available separately.

Mai multe informatii
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 246 x 190 x 10
Data Publicarii 18/09/2014
Format Necartonata
Numar pagini 180
Descriere RO Aceste lucrari de examen pentru examenul Cambridge English: Advanced (CAE) revizuit in 2015 ofera cea mai autentica pregatire pentru examen disponibila, permitand candidatilor sa se familiarizeze cu continutul si formatul examenului si sa practice tehnici de examen utile. Cartea studentilor cu raspunsuri este perfecta pentru practica de testare la clasa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceste lucrari de examen pentru examenul Cambridge English: Advanced (CAE) revizuit in 2015 ofera cea mai autentica pregatire pentru examen disponibila, permitand candidatilor sa se familiarizeze cu continutul si formatul examenului si sa practice tehnici de examen utile. Cartea studentilor cu raspunsuri este perfecta pentru practica de testare la clasa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cambridge English Advanced 1 for Revised Exam from 2015 Student's Book with Answers
Rating-ul dumneavoastra