Close x

Captivating Technology

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781478003816

144,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The contributors to Captivating Technology examine how carceral technologies such as electronic ankle monitors and predictive-policing algorithms are being deployed to classify and coerce specific populations and whether these innovations can be appropriated and reimagined for more liberatory ends.

Mai multe informatii
Editura Duke University Press
Dimensiuni 152 x 230 x 25
Data Publicarii 07/06/2019
Format Necartonata
Numar pagini 416
Descriere RO Contribuitorii la Tehnologia captivanta examineaza modul in care sunt implementate tehnologii carcere, cum ar fi monitoarele electronice pentru glezna si algoritmii de politie predictiva, pentru a clasifica si constrange populatii specifice si daca aceste inovatii pot fi insusite si reinventate pentru scopuri mai eliberatoare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Contribuitorii la Tehnologia captivanta examineaza modul in care sunt implementate tehnologii carcere, cum ar fi monitoarele electronice pentru glezna si algoritmii de politie predictiva, pentru a clasifica si constrange populatii specifice si daca aceste inovatii pot fi insusite si reinventate pentru scopuri mai eliberatoare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Captivating Technology
Rating-ul dumneavoastra