Close x

Characters of Shakespeare's Plays


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781989743812

56,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Characters of Shakespeare's Plays is an 1817 book of criticism of Shakespeare's plays, written by early nineteenth century English essayist and literary critic William Hazlitt. Composed in reaction to the neoclassical approach to Shakespeare's plays typified by Dr. Johnson, it was among the first English-language studies of Shakespeare's plays.

Mai multe informatii
Autor William Hazlitt, Hazlitt
Editura Brian Westland
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 16/11/2019
Format Necartonata
Numar pagini 256
Descriere RO Personaje din piesele lui Shakespeare este o carte de critica din 1817 a pieselor lui Shakespeare, scrisa de eseistul si criticul literar englez William Hazlitt de la inceputul secolului al XIX-lea. Compus ca reactie la abordarea neoclasica a pieselor lui Shakespeare caracterizate de Dr.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Personaje din piesele lui Shakespeare este o carte de critica din 1817 a pieselor lui Shakespeare, scrisa de eseistul si criticul literar englez William Hazlitt de la inceputul secolului al XIX-lea. Compus ca reactie la abordarea neoclasica a pieselor lui Shakespeare caracterizate de Dr.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Characters of Shakespeare's Plays
Rating-ul dumneavoastra