Close x

Charlie Savage

Autor: Doyle, Roddy

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781784709570

Pret standard 47,99 RON
(-21%)

Pret special 37,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Meet Charlie Savage: a middle-aged Dubliner with an indefatigable wife, an exasperated daughter, a drinking buddy who's realised that he's been a woman all along ... Compiled here for the first time is a whole year's worth of Roddy Doyle's hilarious series for the Irish Independent.

Mai multe informatii
Autor Doyle, Roddy
Editura Vintage Publishing
Dimensiuni 129 x 196 x 14
Data Publicarii 10/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO Faceti cunostinta cu Charlie Savage: un Dubliner de varsta mijlocie cu o sotie neobosita, o fiica exasperata, un prieten de baut care si-a dat seama ca a fost o femeie tot timpul ... Compilat aici pentru prima data, merita un an intreg din serialul hilar al lui Roddy Doyle Independentul irlandez.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Faceti cunostinta cu Charlie Savage: un Dubliner de varsta mijlocie cu o sotie neobosita, o fiica exasperata, un prieten de baut care si-a dat seama ca a fost o femeie tot timpul ... Compilat aici pentru prima data, merita un an intreg din serialul hilar al lui Roddy Doyle Independentul irlandez.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Charlie Savage
Rating-ul dumneavoastra