Close x

Cherchez la Femme


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781496825209

228,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
New Orleans native Cheryl Gerber captures the vibrancy and diversity of New Orleans women in Cherchez la Femme. Inspired by the 2017 Women's March in Washington, DC, Gerber's book includes over two hundred photographs of the city's most well-known women and the everyday women who make New Orleans so rich and diverse.

Mai multe informatii
Autor Gerber, Cheryl
Editura University Press of Mississippi
Dimensiuni 254
Data Publicarii 28/02/2020
Format Cartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Cheryl Gerber, nativa din New Orleans, surprinde vibratia si diversitatea femeilor din New Orleans in Cherchez la Femme. Inspirata de Marsul femeilor din 2017 din Washington, DC, cartea lui Gerber include peste doua sute de fotografii ale celor mai cunoscute femei din oras si ale femeilor de zi cu zi care fac New Orleansul atat de bogat si divers.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cheryl Gerber, nativa din New Orleans, surprinde vibratia si diversitatea femeilor din New Orleans in Cherchez la Femme. Inspirata de Marsul femeilor din 2017 din Washington, DC, cartea lui Gerber include peste doua sute de fotografii ale celor mai cunoscute femei din oras si ale femeilor de zi cu zi care fac New Orleansul atat de bogat si divers.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cherchez la Femme
Rating-ul dumneavoastra